Expres

Plecare șoc de la Antena 1 / Motivul

Plecare șoc de la Antena 1.

Jurnalista Irina Ursu a demisionat de la trustul lui Dan Voiculescu. Fostă la Aleph News, ea prezenta Observatorul de Week-end. Cel de săptămâna trecută a fost ultimul în ceea ce o privește.

Plecare șoc de la Antena 1

Chestionată de Paginademedia.ro în privința plecării de la Antena 1, Irina Ursu a declarat: „Ce pot să confirmă e că, da, e decizia mea de a înceta colaborarea. Au fost mai multe motive care au contribuit la asta – şi de natură personală, şi profesională. Nu sunt omul care să plece cu scandal de pe nicăieri. Momentan, am mai multe proiecte despre care o să vorbesc în momentul când simt că este cazul”.

Paginademedia.ro a relatat că Irina Ursu și-a anunțat demisia de la Antena 1 într-o postare pe contul său de Facebook, pe care ulterior a șters-o. Conform sursei citate, aceasta este:

„Am decis să încetez colaborarea cu Antena 1. Not all stories are love stories. Mi-am motivat alegerea fix aşa: «Nu mă mai regăsesc în acest proiect. Deloc».

Cine mă cunoaşte, ştie că sunt un om ambiţios, care nu se dă bătut şi care, cu cuvinte potrivite, poate face şi învăţa orice. Şi cu toate acestea am renunţat, pentru că nu am reuşit să ies din haina veche şi să o îmbrac uniforma nouă.

Cred că această meserie este despre energie. În faţa dumneavoastră, suntem energie”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button