Expres

Horoscop 11 octombrie. O zi cu zarvă mare pentru…

Horoscop 11 octombrie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Horoscop. Continuă forfota la serviciu, însă și acasă trebuie să te ocupi de treburile de rutină. Sănătatea este vulnerabilă și ar fi bine să-ți dozezi eforturile. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Odihna, aerul proaspăt și o dietă ușoară îți sunt de mare ajutor. Apar informații interesante despre locul de muncă.

Taur

Copiii și persoana iubită sunt temele principale ale zilei. Ifosele lor te pot necăji, dar fii mai înțelegător și ocupă-te mai mult de tine. Un hobby ți-ar aduce momente de liniște și voie bună. Se pot accentua unele afecțiuni mai vechi. Dozează-ți eforturile, pentru că există riscul să exagerezi cu eforturile și de aici organismul să-ți dea semnale alarmante.

Gemeni

Horoscop. Ziua îți aduce în atenție familia și treburile gospodărești. Cu unii membrii ai familiei te poți certa serios din varii motive, de aceea fii prudent. Ține cont și de părerile sau problemele celor dragi. Seara anunță o mică chermeză. Te afli într-o perioadă delicată în care tinzi să te implici mai mult în afara casei și a familiei.

Rac

Horoscop. S-ar putea să fii nevoit să faci mai multe drumuri, fie la cumpărături, fie la vreo rudă sau la vreun prieten. Cineva îți va cere ajutorul, dar pare-se că unul bănesc, material. Analizează situația celui în cauză și oferă-ți ajutorul numai după ce îți rezolvi treburile tale. Vin multe provocări din partea familiei. Evită cheltuielile nefondate pentru casă și gradină.

Leu

Ziua este potrivită pentru cumpărăturile necesare traiului zilnic. Ești nemulțumit de finanțele de care dispui, însă dacă analizezi cinstit, vei constata că beneficiezi de suficiente resurse pentru a te descurca onorabil cu toate plățile. Energia vitală îți joacă feste, astfel încât bine ar fi să eviți eforturile fizice și intelectuale.

Fecioară

Horoscop. Ziua îți aduce în atenție revizuirea atitudinii și relațiile cu cei din jur. Ești obosit, iar mentalul este răscolit. În umbră se țes conflicte pe termen lung. Depinde numai de tine să se deruleze lucrurile în favoarea ta. Prudență, detașare și îngrijeşte-ți pe îndelete sănăttaea. Este nevoie de remodelarea planurilor profesionale și personale, însă deocamdată alcătuiește doar planuri.

Balanţă

Ar fi bine să te odihnești și să eviți spațiile aglomerate. Afecțiunile vechi se pot accentua. Remediile naturiste, o dietă de sezon și hidratarea suficientă îți sunt cele mai potrivite zilele acestea. Programează-ți treburile viitoare, dar ia în calcul și neprevăzutul. Evită discuțiile intime sau frivole cu prietenii.

Scorpion

Horoscop. Ai de-a face cu prietenii sau cu persoanele care pretind că te protejează și te susțin în demersurile tale socio-profesionale. Provocările acestor persoane sunt mari, au scopuri total diferite de ale tale, așa încât evită să le dai apă la moară. Beneficiezi de șanse vizibile de ridicare în rang, dar mulți doresc să ți le fure.

Săgetător

Apar evenimente mondene, cu multă lume. Sunt posibile provocări neplăcute din partea unor persoane cu funcții înalte, dar cu puțin efort și bunavoință vei depăși totul cu bine. Discuții aprinse se vor isca pe teme filozofice sau de crez personal. Controlează-ți reacțiile și modul în care iți exprimi opiniile.

Horoscop. Capricorn

Horoscop. Iată o zi potrivită rafinării sufletești prin activități culturale. Vizionează un spectacol de teatru, un film bun sau îmbogățește-ți cunoștințele cu teme noi spirituale. S-ar putea să te gândești la călătorii îndepărtate, însă un simplu dialog cu cineva aflat departe de țară îți poate alina dorul de ducă. Pe de altă parte, se întrezărește zarvă mare în jurul tău.

Vărsător

Trebuie să fii mai atent cu finanțele tale. Achită-ți la timp facturile sau alte tipuri de datorii, pentru că există riscul să rămâi restant multă vreme. Există restricții serioase la acest capitol, așa încât fii vigilent. Sunt posibile vești din străinătate. Unele sunt neplăcute, dar și ele îți sunt de folos. Dacă trebuie să înveți sau să susții probe, pregătește-te temeinic.

Peşti

Horoscop. Colaboratorii din cadrul unui proiect, partenerul de viață sau cel de afaceri te vor provoca la discuții aprinse. Ți se poate reproșa faptul că muncești prea mult singur și pe ceilalți îi neglijezi. Ia aminte la ce ți se spune și corectează lucrurile. Este nevoie să lucrezi în echipă și să îi lași și pe ceilalți să se evidențieze.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button