Expres

Horoscop 5 octombrie. O zi agitată la serviciu pentru…

Horoscop 5 octombrie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Horoscop. S-ar putea să pleci la drum, fie la o rudă apropiată, fie în scop profesional. Acordă atenție detaliilor, pentru că exista iz de scandal și neînțelegeri majore. Gândirea și comunicarea îți sunt umbrite. Dacă studiezi sau înveți pentru vreun examen sau vreun interviu, ar fi bine, să o faci foarte serios. Vin multe informații către tine, însă nu toate îți sunt de folos.

Taur

Preocupările legate de veniturile tale din muncă desfășurată zilnic ating astăzi cote mari. Ești nemulțumit, pentru că de fapt nu înțelegi ce se petrece în sectorul financiar. Traversăm o perioadă confuză, în care iluzia câștigurilor ușoare îți poate crea neplăceri serioase pe termen lung. Muncește corect, însă ai grijă și dozează-ți eforturile.

Horoscop. Gemeni

Horoscop. Foarte multe toane manifești astăzi. Ba ai chef de tot și toate, ba te răzgândeșți. Recomandabil este să-ți canalizezi energia către plimbări în aer liber, exerciții fizice ușoare sau către hoinărit prin magazine, însă fară să cheltuiești prea mulți bani. Relațiile cu ceilalți sunt deficitare și riști să strici unele bune. Relaxează-te, detașează-te de problemele celorlalți!

Rac

O zi în care ar trebui să fii cât mai restras și discret în peisajul cotidian. Sănătatea este vulnerabilă, astfel că se pot evidenția diverse afecțiuni. De evitat, pe cât posibil, consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pentru că foarte ușor se pot produce erori de diagnostic și tratament. Odihnește-te și lasă grijile deoparte.

Leu

Horoscop. Sunt posibile discuții aprinse cu un prieten sau cu o persoană care până nu de mult te proteja și te susținea în demersurile profesionale. Emotivitatea și subiectivitatea sunt accentuate, de aceea fii prudent. Evită promisiunile, deciziile majore sau semnarea documentelor de orice fel. Spre seară, relaxează-te la o plimbare alături de cineva drag. Sănătatea este vulnerabilă.

Fecioară

Mare zarvă se întrezărește astăzi în relațiile profesionale. Sunt posibile discuții interesante cu un sef sau cu o autoritate importantă în domeniul profesional în care activezi sau îți dorești să activezi. Mentalul îți este confuz, una se gândește, alta se spune și alta se dorește de la tine. Vorbește puțin, ascultă mai mult și, în taină, trasează alte planuri profesionale.

Balanţă

Horoscop. Îmbogățirea arsenalului tău cultural ar fi una din cele mai bune îndeletniciri astăzi. Pune-te la curent cu noutățile din domeniul artei cinematografice, teatrale sau delectează-ți sufletul cu vizitarea unei librarii. Daca ești nevoit să participi la diverse secvențe de învățare într-un cadru instituționalizat, ai în vedere faptul că mentul iți este confuz și cu greu poți comunica cu ceilalți.

Scorpion

Se pune problema banilor și a bunurilor pe care le deții în comun cu alții. Este nevoie să împarți tot ce ai sau ce câștigi din colaborări, dacă dorești să ai succes pe mai departe, mai ales în domeniul profesional. Găsește un echilibru între dorințele tale, putința de a căștiga mai mulți bani și relațiile cu ceilalți. Tentația fraudelor și speculațiilor este mare.

Săgetător

Horoscop. Partenerul de viață, de afaceri sau colaboratorii te provoacă serios la discuții nu tocmai plăcute. Comunicarea este greoaie, nemulțumirile la cote mari și de aici se pot rupe definitiv parteneriate considerate până nu demult solide. Bine ar fi să asculți atent ce iți spun ceilalți și să vorbești puțin, dar la obiect. Lasă deciziile majore și semnarea documentelor pentru alte zile.

Capricorn

Se conturează multă agitație la serviciu. Cu greu poți desluși ce se petrece în acest segment de viață. Tu muncești corect, ești dornic de colaborare, însă ceilalți parcă nu te aud și nu te văd. Organismul îți este obosit și se pot accentua diverse afecțiuni. Dozează-ți eforturile, ocupă-te strict de îndatoririle tale și rezervă-ți momente de odihnă.

Vărsător

Horoscop. Persoana iubită și copiii îți dau multe și mărunte bătăi de cap astăzi. Sunt posibile dispute, însă vei constata că este de fapt un dialog al surzilor. Detașează-te de latura afectivă a vieții tale, deoarece confuzia și subiectivismul sunt la cotă alarmante. Mai bine ocupă-te de un hobby sau pregătește o mică petrecere surpriză pentru cei dragi.

Peşti

Horoscop. Astăzi va trebui să stai de vorbă cu membrii familiei și să te ocupi de treburile gospodărești. Cu toate că discuțiile vor rămâne fară un final clar, totuși retine ce ți se spune și gândește-te în taină la subiectele abordate. Evită deciziile majore sau planurile mărețe legate de lărgirea patrimoniului familial. Se recomandă prudență în spațiul locativ, deoarece se pot produce avarii.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button