112

O brașoveancă s-a trezit cu fostul concubin în locuință, deși avea ordin de protecție

O brașoveancă s-a trezit cu fostul concubin în locuință, deși avea ordin de protecție emis împotriva lui. Pentru a intra în locuință, bărbatul a folosit cheile cu care, se pare, rămăsese după despărțire.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secţia 3 Poliţie Brașov efectuează cercetări în caz. Ei l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, sub acuzația săvârșirii infracțiunii de „încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție și violarea de domiciliu”.

„Astfel, din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, la data de 9 iulie a.c., un bărbat, în vârstă de 33 de ani, s-ar fi deplasat la locuința fostei sale concubine, din municipiul Brașov, și a pătruns fără a avea acordul acesteia în imobil, folosind cheile personale aferente ușii de acces.


Toate acestea s-ar fi întâmplat prin încălcarea unui ordin de protecție, emis de un judecător pe numele acestuia, prin care îi era interzis să se apropie de persoana vătămată la o distanță minimă de 50 metri, precum și față de locuința acesteia la o distanță minimă de 100 metri.
Femeia a alertat polițiștii, care l-au depistat pe bărbat și l-au condus la sediul unității de poliție”
, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Florentina Manolache.


Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button