Rică Răducanu și-a redeschis terasa de la mare / Cât costă o porție de ciorbă sau un meniu fix
Rică Răducanu și-a redeschis terasa de la mare. Localul este în stațiunea Neptun. Fostul portar se ocupă de clienți, alături de angajații săi. El nu ține cont de faptul că este patron și încearcă să întrețină atmosfera de la terasă, interacționând cu clienții.
Terasa lui Rică Răducanu a fost renovată și oferă o varietate de preparate culinare, care îmbină gustul tradițional cu cel modern.
„Am redeschis terasa, e curat, e renovat. Prețurile nu au crescut prea mult, nu are cum cu foarte mult, pentru că vărul Costică și fiul lui, Marian, au fermă, acasă, ei stau lângă Constanța, sunt producători. Au porci, vaci, dar și legume, deci nu iau din altă parte și să pună mai mult. Toți suntem o familie, ne gospodărim, gândim totul ca să fie bine pentru turiști. Poftiți la masă, e mâncare ca la mama acasă! Mai stăm la un banc, la o vorbă bună, la o glumă. Adesea mai servesc și eu, sunt și chelner, mai gestionez treaba, mă implic. Oamenii mă iubesc și mereu zic: «Hai, să mâncăm, la terasa lui Rică!», așa a rămas vorba, pe acolo, prin Neptun!”, a declarat Rică Răducanu pentru impact.ro.
La terasa lui, o porție de ciorbă de burtă este 19 lei, una de ciorbă de văcuță – 16 lei, ciorbă de fasole -14 lei, ciorbă de perișoare -17,5 lei, mititeii la grătar- 4,5 lei bucata, pomana porcului cu mămăliguță – 31 de lei.
Meniurile fixe, de pildă piept de pui la grătar cu cartofi prăjiți și cu salată, costă 34 de lei. O cafea este între 9 și 20 de lei. Preparatele din paste sunt între 17 și 27 de lei, pizza, între 26 și 33 de lei, salata de ton – 29 de lei, omletă simplă – 10 lei, salata grecească – 30 de lei, papanaș cu smântână și cu gem – 18 lei, clătite cu dulceață – 8,5 lei, potrivit presei centrale.
Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.
Preturi bune fata de altii. Imi place de nea Rica nu se arunca sa faca _ula mare in doua luni asa cum fac altii cuibariti pe Litoral la plezneala si magareala.