Expres

Pro TV lansează în curând un nou show

Pro TV lansează în curând un nou show.

Show-ul fenomen „Love Island“, care a încins imaginația întregului mapamond, vine în curând în România, pe Pro TV și pe Voyo. Formatul deținut de ITV Studios a fost adaptat până acum în peste 25 de teritorii, din Marea Britanie până în Grecia, Germania și SUA.

„Love Island“ este un show de televiziune în care mai multe persoane singure se întâlnesc într-o vilă dintr-un loc exotic, gata să trăiască experiența unei veri de neuitat, plină de distracții și provocări, cu scopul final de a găsi dragostea adevărată.

Imediat ce intră în show, trebuie să decidă cu cine plănuiesc să formeze un cuplu. Drumul spre jumătatea ideală nu va fi întotdeauna lipsit de probleme, iar provocările pe care le  vor  întâlni în fiecare zi vor duce la răsturnări dramatice de situație.

Pe lângă faptul că trebuie să-și aleagă cu grijă partenerul alături de care să aibă o relație, concurenții acestui reality-show vor fi nevoiți să câștige și inimile telespectatorilor. Publicul  va avea ocazia să schimbe cursul evenimentelor din vilă, printr-o aplicație unică în România, și va decide în cele din urmă cuplul câștigător.

„Suntem încântați să aducem, în sfârșit, «Love Island» în România. Emisiunea este unul dintre cele mai tari formate din lume, în acest moment, și se potrivește perfect strategiei Voyo și Pro TV de a avea divertisment de calitate pentru audiențe diverse. «Love Island» are deja foarte mulți fani în România, care au văzut versiuni internaționale ale emisiunii și sunt sigur că vor aprecia varianta românească“, a spus  Antonii Mangov, Programming Director PRO TV.  

Pro TV lansează în curând un nou show. Înscrierile pentru reality show-ul „Love Island“ s-au deschis pe înscrieri.protv.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare