Expres

Horoscop 11 mai. Veşti bune pentru o zodie. „Veniturile tale vor crește astăzi”

Horoscop 11 mai. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Berbec

Horoscop. Este rost de discuții importante cu prietenii sau cu persoanele din anturajul profesional, dar cele care sunt mai tinere sau cele mai în vârstă decât tine. Posibil să-ți displacă modurile lor de a privi și trata lumea, însă sunt doar opiniile lor. Evita să te identifici cu ele și mai ales selectează informațiile primite. Pe de alta parte, ar fi bine să începi un proces de selecție și în privință persoanelor considerate prieteni.

Taur

Se pare că vei fi invitat la evenimente sociale cu multa lume. Atât în mediul profesional, cât și în mediul familial, unele persoane vor dori să discute cu tine, să iți ceara sfaturi, alții însă vor dori să te provoace de dragul jocului de cuvinte. Fii prudent în orice situație și alege-ți vorbele și gesturile cu grija. Cineva important te poate auzi, observa atent și mai tărziu, la momentul potrivit iți vă oferi o slujba deosebita.

Gemeni

Horoscop. Rafinează-ți sufletul, mentalul cu lecturi deosebite, cu filme de Oscar sau cu spectacole de teatru. Energia zilei iți aduce o mare dorință de a filozofa pe teme diverse, cu oameni de buna calitate, experimentați în ale artei. O varianta buna în acest sens ar fi să participi la cursuri scurte, seminarii sau pur și simplu să te întâlnești cu cineva drag și să tăifăsuieșți vrute și nevrute. Însă nu îți divulga planurile de viață.

Rac

Vizavi de banii și bunurile folosite și administrate în comun cu alții, astăzi se pot isca discuții aprinse cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Tu ai grija să-ți achiți partea ta de cheltuieli și să-ți asiguri bunurile personale, fie prin acte de asigurări, fie pur și simplu stabilind limite clare până unde ceilalți pot folosi sau nu bunurile tale. Pragmatismul este un atribut de baza în aceasta perioada.

Leu

Horoscop. Relațiile parteneriale sunt tensionate astăzi, însă este vorba mai mult de faptul că prea te oglindești în personalitatea, acțiunea sau vorblele celorlalți. Este adevărat că ai ce să înveți de la ceilalți, din experienetele lor, însă evita să te acuzi pe nedrept și să subliniezi faptul că alții sunt mai buni decât tine. Ești minunat așa cum ești, chiar daca felul tău de a fi sau personalitatea ta mai au nevoie de îmbunătățiri.

Fecioară

Treburile cotidiene, de rutina îți ocupă toată ziua. Pe lângă treburile domestice ești tentat să mai rezolvi și câteva sarcini de serviciu ramase restante. Posibil să-ți fie greu să te descurci cu atâtea de făcut, de aceea cere sprijinul, fie unui coleg de munca, fie cuiva drag de acasă, persoane care te pot suplini în vreun fel. Sănătatea este vulnerabila și bine ar fi să te îngrijești pe îndelete.

Balanţă

Horoscop. Contextul astral al zilei te îndeamnă să tratezi atent relațiile sentimentale. Cu toate că ai nevoie de afecțiunea și atenția celor dragi, datorita atitudinii tale cam distante fata de aceștia, rezultatele interacțiunilor vor fi răscolitoare. Ar fi momentul să te gândești serios la relația amoroasa în care ești implicat, iar daca nu ai una, să te orientezi în preajma ta pentru a aduce lângă tine pe cineva drag.

Scorpion

În spațiul în care locuiești este posibil să fie nevoie de reparații urgente, reamenajări sau de achiziționarea unor obiecte patrimoniale valoroase. Ce gândești, ce vorbești, ce stabilești în zilele acestea cu membrii familiei, mai ales în privință casei se vor materializa la momentul potrivit întocmai. De aceea fii prudent în aceste demersuri și alege strictul necesar. Totul depinde numai de tine.

Săgetător

Horoscop. Energia zilei iți aduce în preajma multe persoane din medii diverse. Însă, cele mai interesante întrevederi sau discuții le vei avea cu neamurile, în special cu cele mai în vârstă decât tine. Diferențele de mentalitate se vor evidenția ușor. Fii prudent și evita provocările celorlalți. Mana divina se afla în preajma ta și te protejează necondiționat. Totul este că tu să ai încredere în ea.

Horoscop. Capricorn

Horoscop. Veniturile tale vor crește astăzi, însă nemulțumitor pentru tine. Vei reuși să rezolvi lista cheltuielilor întocmită deja de câteva zile, însă cu ajutorul celorlalți. Este adevărat că partenerul de viață, rudele sau un prieten apropiat iți vor oferi suma necesara pentru cumpărături, însă fii prudent. Sursele tale de venit sunt fluctuante, fapt pentru care ar fi bine să te rezumi la strictul necesar.

Vărsător

Te responsabilizezi mult astăzi. Pe de o parte, iți propui să faci altfel lucrurile de acum încolo, însă pe de alta parte, intervin opiniile sau nevoile celor dragi, care te împiedică să schimbi prea multe în viață ta. Pe undeva, ceilalți au dreptate, în sensul că exista riscul să te iei prea în serios sau să investești resurse personale în proiecte care iți sunt nepotrivite în actuala etapa de viață.

Peşti

Horoscop. Este o zi potrivită pentru odihna, relaxare, detașare de cotidian. Se pot accentua afecțiunile mai vechi, însă se pot instala și altele noi. Fii prudent și îngrijește-te pe îndelete. Evita terapiile alopate și consultațiile medicale, pentru că exista riscul apariției erorilor de diagnostic și tratament. În liniște ți se vor lamuri multe aspecte ale evenimentelor în care ești implicat.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button