Lifestyle

Vica Blochina: „Acum doi ani făceam între 20.000 și 40.000 de euro pe lună…”

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă, Vica Blochina, a declarat că făcea zeci de mii de euro, lunar, până acum doi ani. Invitată la podcastul „Tare de tot”, Vica Blochina, care a dansat în trecut în barul de noapte „Melody”, a vorbit despre banii pe care îi câștigă, potrivit libertatea.ro.

„Am linia mea de haine. Vindem haine în Cipru și în Mykonos. Am magazinele online cu lenjerii, chestii de casă, costume de baie. Am contracte de imagine, am emisiunea mea pe YouTube. Emisiunea este strict despre viața mea”, a spus Vica. În plus, în ultimii ani a participat la mai multe emisiuni.

„Anul trecut a fost unul foarte greu pentru mine. Dacă acum doi ani făceam între 20.000 și 40.000 de euro pe lună din afacerea mea online, anul trecut am avut momente când făceam 2.000 – 3.000 de euro pe lună și a fost foarte greu.
Eu vorbesc despre viața mea, stai puțin! Ești nebun? Cu 3.000 de euro ce să fac? Gaz și lumină, 1.000 de euro. Aveam leasing la mașină 80 de milioane (8.000 de lei). Am dat-o, slavă Domnului, că nu mai puteam. Am scăpat de ea. Eu am fete care fac-mi fac curat în casă. Le dau 250 de lei pe zi. Una dintre ele are pensia 1.500 de lei și am întrebat-o cum trăiește. Mi-a spus că face o ciorbă și mănâncă zile la rând din ea”, a spus Vica Blochina, în podcast-ul „Tare de Tot”.


„Sunt o persoană foarte risipitoare. Nu trăiesc pe caiet. Era o perioadă când trăiam pe caiet. Nu stau banii la mine. Trebuie să cheltui neapărat. A fost o perioadă când aveam Porsche Cayenne și geantă Hermes. Eu mi-am cumpărat geanta cu 10.000 de euro. Aveam telefon Vertu cu cartelă reîncărcabilă. Nu aveam bani să bag benzină. Puneam benzină de 50 de lei și nu aveam bani nici pentru cartela de telefon. (…) Dacă mă scuturai nu aveam niciun ban și ăștia ziceau «mamă, ce milionară!»”, a mai povestit blonda.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
11 luni în urmă

Si?

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare