Delicte

Șase bărbați, reținuți pentru furt dintr-o clădire de birouri din Brașov

Șase bărbați au fost reținuți de polițiști pentru furt dintr-o clădire de birouri din Brașov.
Hoții au vizat o societate de pe str. 13 Decembrie din Brașov.
Polițiștii Secției 3 Poliție Brașov au reușit să-i identifice pe suspecți.


„În data de 23 martie 2023, în jurul orei 05.00, polițiștii au fost sesizați de către reprezentantul unei societăți despre faptul că persoane necunoscute au pătruns, prin forțarea ușilor, în clădirea de birouri a societății, amplasată pe str. 13 Decembrie din municipiul Brașov, de unde au încercat să sustragă mai multe bunuri, pe care le-au abandonat în momentul în care s-a declanșat sistemul de alarmă. La fața locului au fost efectuate cercetări, în urma cărora a rezultat că autorii au reușit totuși să sustragă mai multe bunuri înainte de a se declanșa sistemul de alarmă si de a părăsi locul comiterii faptei”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, subcomisar Florentina Manolache.


În urma cercetărilor și a unei percheziții efectuate ieri, s-a reușit identificarea unei persoane care ar fi comis fapta – un bărbat de 31 de ani, din comuna Vâlcele, județul Covasna.
Ulterior, cercetările au fost extinse de către polițiști și s-a stabilit faptul că, la comiterea faptei cercetate ar fi participat alte 5 persoane, bărbați cu vârste cuprinse între 23 de ani si 43 ani, toți din comuna Vâlcele. De la două dintre acestea au fost recuperate unele din bunuri sustrase.


Polițiștii au dispus reținerea celor 6 persoane pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov, urmând a fi prezentați judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere corespunzătoare.
Activitățile sunt continuate pentru furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Update: Toți cei șase au fost arestați preventiv.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Renate
1 an în urmă

Praf și pulbere s-a ales de tara asta! Zilnic numai furturi și tâlhării! Infractorii nu mai au teamă de nimic. Atâta timp cât în pușcării sunt condiții mai bune ca în spitalele din rromania, progresul e asigurat! Fugiti cat va… Citeşte mai mult »

Back to top button