Lifestyle

Marinela Nițu s-a stabilit la Brașov / Cu ce se ocupă după divorțul de Miron Cozma

Marinela Nițu s-a stabilit la Brașov. Asta după ce a divorțat de Miron Cozma.

Ajunsă la vârsta de 53 de ani ani, artista stă cu părinții ei. Nu a renunțat complet la muzică, din când în când cântând jazz la restaurantele de pe Valea Prahovei și din Brașov, așa cum a informat viva.ro. Nu mai pozează îndrăzneț, ca în tinerețe (vezi pictorialul „hot” din Playboy). S-a schimbat mult, în urma operațiilor estetice suferite de-a lungul timpului.

Marinela Nițu s-a stabilit la Brașov. După divorțul de „Luceafărul huilei”, produs în 2016, cântăreața a preferat să trăiască în tihnă, departe de lumina reflectoarelor.

În urma despărțirii de Marinela Nițu, Miron Cozma a declarat, potrivit Click: Eu am o relație foarte bună cu toate femeile cu care am fost, dar cu Marinela este altă situație. Nu mai vorbesc cu ea! Ea este o femeie narcisistă, asta este o boală. Ei se consideră cei mai cei, cei mai buni. Aşa e ea, asta crede despre persoana ei. Am vorbit cu sora sa la telefon, să-i transmită să vină să își ia niște acte care au rămas la mine. Nu a venit. I-am trimis mesaje şi de Crăciun, şi de Paște, că așa este frumos, ea nici măcar nu s-a obosit să îmi răspundă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
multumit
11 luni în urmă

Nea Mircea,iti multumesc!Nu mai stiam nimic de marinela-nela !Da’ acum m-ai linistit.

Back to top button