Expres

Aeroportul Brașov. Adrian Veștea și zborurile / Reacții pro și contra

Aeroportul Brașov.

Deocamdată, doar compania Dan Air a anunțat zboruri regulate de pe Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav (AIBG), începând cu data de 15 iunie – Detalii, AICI. Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, a infirmat inițial planurile companiei amintite, apoi directorul aeroportului, Alexandru Anghel, a confirmat că Dan Air va opera de pe AIBG – Vezi AICI.

Aeroportul Brașov

Cum foarte multă lume este interesată să călătorească de pe Aeroportul Brașov, pe contul de Facebook MyTex Știri Online Brașov au apărut multe comentarii pe marginea acestui subiect. Iar Adrian Veștea a fost luat „în colimator”.

Iată câteva reacții:

„De ce se bagă politicienii în coordonarea activității unui aeroport? Așa au distrus întreaga țară. Are aeroportul management? Nu mai au ce căuta politicienii acolo. Ce mare specialist este Veștea? Se pricepe la toate, este omul nou creat de epoca ceaușistă. Este cea mai mare jignire la adresa oamenilor care au meserii și fac lucruri bune. De aceea au plecat și pleacă din țară toți tinerii și toți meseriașii, pentru că nu au loc de aceste nulități din politica românească”.

„Acum politicienii fac afacerile de utilizare a aeroportului. Vor primi șpăgi de la toți operatorii care vor dori să folosească acest nou aeroport. Noi vom plăti aceste șpăgi prin prețuri”.

„Ce treabă are Veștea sau CJ cu cine zboară? Veștea doar dă în primire aeroportul, iar mai departe, operatorii de zbor stabilesc de comun acord cu conducerea aeroportului toate detaliile legate de zboruri, etc… Politicienii să-și vadă de oalele lor”.

Aeroportul Brașov

„Nu mă refer la DAN Air, că nici eu nu am auzit de ei, dar bănuiesc că odată ce s-a anunțat în mass-media, înseamnă că undeva cineva a negociat cu cineva aceste lucruri, că altfel nu s-ar mai fi aflat. Adică administrația aeroportului are un staff, o conducere care poartă negocieri, sunt anumite protocoale, nu răsare cineva de nicăeri și anunță niște zboruri așa din senin. Ok, Veștea are meritul că în mandatul lui s-a reușit finalizarea acestui aeroport, care era estimat să devină operațional încă de pe vremea lui Căncescu și care la acea vreme, în 2007-2008, se lăuda că brașovenii vor zbura de la Brașov din 2012. Uite că suntem în 2023…”.

„Vă dați seama ce crize face Veștea în acest moment… că ăștia au trecut la discuții fără acordul lui”.

„Dacă nu se oprește Vestea, se va alege praful de aeroportul din Brașov, așa cum s-a ales praful de toată țara”.

„Dacă nu era Adrian Veștea, nici fundația nu era făcută! Documentați-vă!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Aeroportul Brașov. Adrian Veștea și zborurile / Reacții pro și contra […]

Back to top button