Sport

Rezultat deosebit pentru un profesor brașovean

Rezultat deosebit pentru un profesor brașovean.

Marius Olteanu, director la Școala Gimnazială Moieciu de Jos, a reprezentat România la World Masters Athletics Championships – 2023. Competiția a avut loc la Torun, în Polonia.

Rezultat deosebit pentru un profesor brașovean

Profesorul brașovean a participat la cursa de cross-country, unde a obținut locul 4 cu echipa României, fiind foarte aproape de podium. A devansat țări precum Ungaria, Portugalia ori Cehia. Cursa a fost câștigată de echipa țării gazdă. Pe podium s-au mai clasat Germania și Spania.

Echipa României a fost compusă din Marius Olteanu – CSM Brașov (care a obținut cel mai bun timp dintre „tricolori”), Aurelian Zăgrean – CSM „Mica Romă’’ și Cătălin Amuza – CS Târgoviște.

Marius Olteanu a precizat că a fost o onoare și o mândrie să reprezinte țara la acest Campionat Mondial. Este mulțumit de rezultatul obținut, chiar dacă există o undă de regret, pentru că nu s-a clasat pe podium.

„Cea mai grea lecție pe care o înveți în sport, deși nu ți-o predă nimeni, este cum să rămâi om cu picioarele pe pământ și cum să gestionezi atât victoriile, cât și înfrângerile“, a declarat directorul Școlii Gimnaziale de la Moieciu de Jos.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
11 luni în urmă

[…] Marius Olteanu a cucerit o nouă medalie de aur pentru sportul brașovean. Duminică, la Sibiu, s-a desfășurat Campionatul Național de alergare 10 kilometri Masters. Profesorul Marius Olteanu, director la Școala Gimnazială Moieciu de Jos, legitimat la CSM Brașov, a… Citeşte mai mult »

9 luni în urmă

[…] profesorului Marius Olteanu (CSM Brașov) a fost obținută la Cocorăști […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare