Economic

Afacere de succes în Făgăraș

Afacere de succes în Făgăraș.

Dealul cu Afine, ferma românească de afine bio cu sediul în Făgăraș, a anunțat lansarea noului său brand global The Blue Renaissance. Intenționează să ajungă pe piețe internaționale, precum Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Qatar, Germania, Marea Britanie în următoarele 12 luni.

De la achiziționarea fermei de afine în 2016, proprietarul Ajay Naqvi și familia sa au investit aproximativ un milion de euro în creșterea capacității de producție, consolidarea brandului și dezvoltarea de noi produse.

Compania a atras până în prezent fonduri de 800.000 euro de la investitori internaționali. Ferma se întinde pe 10 hectare de teren în satul Toderița, lângă Făgăraș, județul Brașov, unitatea de procesare fiind în județul Iași.

Afacere de succes în Făgăraș

„Având în vedere toată dragostea pe care Dealul cu Afine a primit-o în România și potențialul uriaș pe care îl are piața globală a băuturilor organice, suntem bucuroși să anunțăm lansarea produselor noastre de calitate în întreaga lume sub numele The Blue Renaissance. Facem suc 100% din afine, certificat organic, nimic adăugat, nici măcar apă. Asta i-a atras pe investitorii noștri, dar și importanți retaileri din Asia și Europa de Vest. Industria globală a sucurilor este de aproximativ 150 miliarde de dolari, dar există foarte puțin suc real în acele 150 miliarde de dolari. Acestea conțin în principal apă, zahăr și concentrate”, a declarat Ajay Naqvi, CEO The Blue Renaissance, prentru retail.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
8 luni în urmă

[…] Renaissance, brandul internațional ce funcționează în prezent sub umbrela companiei românești Dealul cu Afine, a anunțat finalizarea unei noi runde de […]

Back to top button