Expres

Horoscop 24 martie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte

Horoscop 24 martie. Ce transmit astrele pentru fiecare zodie în parte, conform astrocafe.ro.

Horoscop 24 martie. Berbec

Apar schimbări în segmentul financiar, mai ales privitor la veniturile obținute din activitatea profesionala desfășurată. Pe de o parte, este posibil să primești bani, însă ceilalți, pe de alta parte, abia așteaptă să profite de pe urma agoniselii tale. Cheltuielile necesare traiului cotidian sunt o alta tema importanta a zilei. Cu discernământ și răbdare vei rezolva orice diferend.

Taur

Rezerva-ți aceasta zi numai pentru tine. Chiar daca stările tale de spirit sunt fluctuante și cu greu iți găsești locul, cu puțin efort ai șanse să te liniștești și să te ocupi numai de treburile tale. Gândește-te la relații și situații noi! Daca acum te mobilizezi și plănuiești ceva frumos sunt șanse bune că lucrurile să se materializeze exact pe placul tău.

Gemeni

Sănătatea este vulnerabila, fapt pentru care ar fi bine să depui eforturi minime. Dialogurile cu cei dragi te pot ajuta să depășeșți angoasele și să găseșți soluții deosebite la situațiile în care eșți implicat. Este momentul discreției, al introspecției și al meditațiilor interioare. O plimbare ușoară în aer liber sau o vizita într-un loc sfânt ți-ar prinde foarte bine.

Rac

Datorita prietenilor sunt șanse să afli informații prețioase. Pe de o parte, discuțiile purtate astăzi te vor ajuta să-ți lămurești chestiuni profesionale din cadrul locului de munca. Însă, pe de alta parte, vei constata că ai nevoie de oameni noi, alaturi de care să dezvolți în timp relații de prietenie de bună calitate. Fereste-te de a vorbi prea mult despre tine și intențiile tale!

Leu

O zi foarte importantă în plan profesional. Pe de o parte, vor avea loc discuții aprinse cu șefii, însă pe de alta parte, intuiția iți vă șopti foarte clar informații revelatoare vizavi de traseul tău profesional de acum încolo. Evita să vorbești prea mult sau să arați cu degetul la ceea ce fac alții. Tu ai drumul tău, oportunitățile tale și nu este cazul să râvnești la cele ale altora.

Fecioară

Sunt momente bune pentru a-ti schimba mentalitatea vizavi de muncă si implicatiile ei. Comunicarea este deficitara astăzi, de aceea fii prudent si nu te hazarda in expuneri publice. Cei apropiati te pot ajuta in disciplinarea gândurilor si in a te ajuta sa intelegi unele aspecte ale vietii tale. Relaxeaza-te si lasa evenimentele sa-si urmeze cursul firesc.

Balanţă

Astăzi poți găsi soluții deosebite necesare rezolvării unor chestiuni financiare, de tipul achitarea unor datorii sau investiția în bunuri patrimoniale. Informațiile primite și dialogurile cu ceilalți vor avea ecouri multa vreme de acum încolo în sufletul tău. Deocamdată testează terenul, informează-te din surse sigure, însă acțiunea propriu-zisa, lasă-o pentru zilele următoare.

Scorpion

Senzația că te afi într-o competiție cu ceilalți este accentuată, însă exista și mult subiectivism în ceea ce simți sau crezi tu astăzi. Mulți iți vor reproșa multe și mărunte, mai ales partenerul de viață sau colaboratorii. Tine cont de spusele lor și gândește-te cum ai putea îndrepta situația. Este loc sub soare pentru țoață lumea, astfel că nu este cazul să forțezi lucrurile.

Săgetător

Se conturează un final de etapa profesionala. Discuțiile colegiale sunt tensionate, iar activitatea de la locul de munca te obosește foarte mult. Tine-ți firea și fii atent la vorbe și gesturi. Nu este momentul marilor schimbări, ci mai degrabă este momentul dizolvării conflictelor și animozităților adunate de mulți ani. Relaxează-te și ai încredere că totul vă fi bine.

Capricorn

Segmentul amoros este răscolit și multe discuții aprinse pot avea loc cu persoana iubita sau copiii. Exista persoane în anturajul prietenilor care te pot sfătui de bine sau te pot ajuta să vezi obiectiv realitatea din viață ta sentimentala. Este momentul marilor decizii, așa încât vino în întâmpinarea lui. Renunță la relațiile nesatisfăcătoare și oferă-le celor dragi, libertate.

Vărsător

În planul familial apar noutăți, posibil vizavi de reorganizarea casei sau chiar de achiziționarea unor bunuri patrimoniale valoroase. Deocamdată este dificil de ajuns la un consens cu membrii familiei, pentru că fiecare dorește altceva și nimeni nu are răbdare să spună cu adevărat ce gândește sau să asculte părerea celorlalți. Răbdare, calm și evita escaladarea conflictelor.

Peşti

Multe lucruri vei afla astăzi privitoare la persoanele din anturajul apropiat. Conflictul de idei este la cote mari, de aceea ar fi bine să eviți polemicile pe orice tema. Unii doresc să îți ceara sfaturi, alții vor să tăifăsuiască cu tine despre banalități, însă alții chiar au chef de ceartă. Selectează persoanele cu care stai de vorba și ceea ce discuți cu ele. Călătoriile pot fi frecvente.

FOTO: NASA


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button