112

Video – Tânăra din Brașov care s-a electrocutat pe tren a fost transferată cu avionul la un spital cu locuri pentru mari arși

Tânăra din Brașov care a suferit arsuri grave, prin electrocutare, ieri dimineață, când s-a urcat pe un tren (în Cluj-Napoca) a fost transferată la un spital din Timișoara. Transferul a avut loc la câteva ore după gravul incident, fiind folosit un avion SMURD.


„Tânără cu arsuri, transportată de urgență cu un avion SMURD de la Cluj-Napoca la Timișoara.
Astăzi, 16 martie a.c., avionul SMURD Learjet 1123 a executat o misiune contracronometru pentru salvarea vieții unei tinere cu arsuri prin electrocuție, aflată în stare gravă.
Tânăra a fost preluată de la Cluj-Napoca, transferată de urgență și predată în siguranță medicilor de la o unitate spitalicească din Timișoara, pentru continuarea investigațiilor medicale și acordarea tratamentului necesar.
Pe tot parcursul zborului, tânăra a fost asistată de o echipă medicală asigurată de UPU-SMURD București”, a informat Inspectoratul General de Aviație al MAI.

Fata și un tânăr din Brașov, ambii în vârstă de 20, respectiv 24 de ani, s-au urcat pe tren ieri dimineață, cu puțin înainte de orele 5.00, posibil pentru a-și face un selfie. Brașoveanul a scăpat cu răni ușoare, dar tânăra a suferit arsuri pe mare parte din corp. Vezi și: Update. Tânăra din Brașov care s-a electrocutat pe tren a suferit arsuri pe mare parte din corp. A fost găsită în stare de semiconștiență

Tânără din Brașov, în stare critică după ce s-a urcat pe un tren, alături de un băiat


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button