112

[ViDEO] FĂRĂ MILĂ. Un contrabandist a trecut cu maşina peste un câine poliţist, omorându-l

 

Un câine poliţist în vârstă de 3 ani, care lucra în cadrul Poliţiei de Frontieră din judeţul Botoşani, a fost lovit mortal cu maşina de un contrabandist, azi-noapte, în timpul unei acţiuni de control.

„În jurul orei 23.00, două echipaje formate din polițiști de frontieră din cadrul sectorului au observat două autoturisme de teren care se deplasau pe câmp, dinspre frontiera de stat spre localitatea Avrămeni, județul Botoșani. Polițiștii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru oprirea celor două autoturisme. În momentul în care primul autoturism, un Mitsubishi Pajero Sport, a oprit, șoferul autovehiculului aflat în spate a virat brusc, încercând să acroșeze cu autoturismul pe cel de-al doilea echipaj, format din doi polițiști de frontieră, însoțiți de câinele de serviciu Ruv, în vârstă de 3 ani. Polițiștii de frontieră au reușit să se ferească din fața autoturismului, însă câinele de serviciu a fost accidentat mortal. Mașina și-a continuat deplasarea în viteză, conducătorul auto încercând să se sustragă controlului”, a explicat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Botoşani, subcomisar de poliţie Minodora Răcnea.

Autoturismul pe care îl conducea individul a fost găsit abandonat pe câmp, în vehicul fiind aproximativ 20.000 pachete de ţigări de contrabandă (vezi foto şi video).
Şoferul primului autoturism a fost identificat în persoana lui Lucian G., de 27 de ani, din judeţul Botoşani. Poliţiştii continuă cercetările pentru a-l identifica şi pe cel care l-a ucis pe Ruv, cum se numea câinele poliţist lovit de maşină.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button