112

Update. Pisică biciuită și bătută de doi minori (video) / IPJ Brașov a deschis dosar penal

O pisică a fost biciuită și bătută de doi minori din județul Brașov. IPJ Brașov a deschis dosar penal pentru schingiuirea animalelor. Cazul a ajuns în atenția polițiștilor, după apariția în mediul online a unor imagini cu animăluțul, în timp ce era biciuit.

„În urma apariției în mediul online, pe o pagină de socializare (TikTok), a unor imagini video, în care o pisică este lovită în mod repetat cu un bici de un tânăr, Compartimentul de Relații Publice din cadrul I.P.J. Brașov este abilitat să comunice următoarele:

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protectia Animalelor s-au autosesizat după ce au vizualizat materialul video și au efectuat investigații pentru lămurirea stării de fapt.
Astfel, în urma datelor obținute, a fost identificată persoana bănuită de săvârșirea agresiunii animalului, în persoana unui tânăr, de 12 ani.
În cadrul cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că pisica, care apare în materialul video postat, ar mai fi fost lovită și de o altă persoană, de 16 ani.


Ca urmare a aspectelor constatate, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de schingiuirea animalelor, faptă prevăzută și pedepsită de art. 25, alin. (3), lit. b) din Legea 205/2004 republicată.
Cercetările sunt continuate de lucrătorii biroului sub supravegherea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, urmând a se dispune soluția finală la finalizarea acestora”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Vezi și: Pisică legată și biciuită de un copil din Brașov, pare-se / Un cititor ne-a cerut ajutorul pentru a-l găsi pe autor


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Marius
2 luni în urmă

Dosar penal si jegosilor mici dar si parintilor

Back to top button