112

Update. Medicii legişti au confirmat: tânăra de 24 de ani găsită moartă în apartament a fost omorâtă cu lovituri de cuţit

 
Medicii legişti au confirmat, azi-dimineaţă, că tânăra de 24 de ani care a fost găsită moartă, ieri, într-un apartament din Alba Iulia, a fost ucisă cu lovituri de cuţit în zona superioară a spatelui. „Concluziile preliminare ale medicilor legişti au confirmat suspiciunea că loviturile de cuţit i-au fost adresate”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, Marius Ungureanu, citat de alba24.ro.
 
Anchetatorii fac cercetări pentru a prinde criminalul. Victima, pe nume Alina Bianca Tănăsie, a fost găsită decedată într-un apartament cu care locuia cu chirie, într-un bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie din Alba Iulia, proprietarul fiind un cetăţean italian. Din primele informaţii, tânăra îşi câştiga pâinea de zi cu zi fiind escortă şi făcând videochat. Mai multe anunţuri pe site-uri de profil confirmă faptul că tânăra oferea servicii sexuale, folosind numele „Mira”.
 
„I-am promis Mirei că-i fac o recenzie şi sincer, fata merită cu prisosinţă. Atitudine impecabilă, extrem de amabilă şi prietenoasă, am fumat o ţigară şi am povestit un pic în prezenţa colegei până sp trecem la fapte… Frumoasa (uşor plinuţă, dar mie personal mi-a plăcut), faţă de păpuşă, ochi migdalaţi, buze senzuale şi niste sâni fantastici. Cum spunea un coleg mai sus, sunt unul din punctele ei forte… (…) Cât despre apartamentul sărăcăcios (cum foarte corect menţiona cineva mai sus), se reflectă şi în preţ până la urmă (…).E de vizitat 300%. După masa faină şi weekend plăcut”, a scris pe internet un bărbat care a beneficiat de serviciile tinerei, conform adevarul.ro.
 
Şi vecinii ei au menţionat o altă fată, cu care se pare că Alina locuia în apartament. Totodată, s-a aflat că, în noaptea de marţi spre miercuri, o vecină ar fi auzit strigăte, însă nu s-a panicat, gândindu-se că vreunul dintre copiii din bloc face gălăgie.
 
CITIŢI ŞI:
 
 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button