112

Update. Mașină cu numere de Brașov, căutată în urma jafului comis la o bancă din Bistrița

 

Bărbatul care a reușit să comită un jaf, în doar câteva secunde, într-o bancă din Bistrița, ar fi părăsit zona cu un autoturism având numere de Brașov, potrivit Pro TV. De altfel, în oraș au fost instalate filtre, iar polițiștii îi opresc pe toți cei care par suspecți.

Jaful a avut loc în jurul orelor 10.00. Bărbatul, care nu a fost identificat, a intrat înarmat (cel puțin așa părea) în clădire și a luat ostatici mai mulți angajați ai băncii, în timp ce singura clientă aflată la ghișeu a reușit să fugă și să dea alarma. Individul a luat toții banii din casă și a dispărut. Conform presei centrale, el a acționat exact în momentul în care sucursala se aproviziona cu bani, motiv pentru care anchetatorii cred că el a mers la pont.

Clienta băncii a povestit că bărbatul s-a așezat în spatele ei la ghișeu, în timp ce ea plătea o rată, iar la un moment dat a ridicat un pistol și le-a cerut tuturor să nu miște pentru că este jaf. Chiar și așa, femeia a reușit să iasă din bancă și să ceară ajutor.

Conform descrierii făcute de oameni, bărbatul are în jur de 30 de ani și purta ochelari de soare, iar când a ieșit din sediul băncii și-a pus o șapcă pe cap și s-a văzut nevăzut, pare-se cu o mașină având numere de Brașov.

CITIȚI ȘI:

Jaf în 20 de secunde, la o bancă din România!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button