112

Update. BRAȘOV. Bărbatul care și-ar fi ucis soția și copiii, schimbare bruscă în stilul de viață! Ce spune o prietenă a familiei

  • familiabuliga_2.jpg
 

Vorbe numai de laudă spun toți apropiații despre femeia și cei doi copii ai ei care au fost uciși de soț, respectiv tată, într-o locuință de pe strada Stejarului din cartierul brașovean Noua.

Asemenea vecinilor, și o prietenă apropiată de-a familiei a povestit că ambii copii erau cuminți și respectuoși. Despre fata în vârstă de 18 ani ne-a povestit că era elevă în clasa a XII-a la Colegiul de Informatică „Grigore Moisil” și cânta la pian, iar fratele ei, cu cinci ani mai mic, era foarte inteligent, remarcându-se la șah și matematică.

Despre mama lor, sursa citată ne-a spus că era economistă, de loc din Piatra Neamț, unde au și locuit până în urmă cu 10 ani, când s-au mutat toți patru (mamă, tată și copii) în Brașov, unde au deschis, în Centrul Civic, o firmă care oferea servicii cu aparate de masaj energetic, care a avut în scurt timp succes.

„Monica era o tipă superbă. Ea ţinea familia unită şi nu arăta nimănui în afară ce probleme are. Era mereu zâmbitoare, binedispusă, râdea mult. Şi era dedicată total familiei şi copiilor. Între ea şi fiica ei, Ioana, care luna trecută a împlinit 18 ani,exista o legătură puternică. Ioana i se destăinuia ca unei prietene.

Totuşi, Monica a suferit enorm lângă Florin. De-a lungul căsniciei, Florin a înșelat-o deseori cu alte femei şi căzuse în patima alcoolului. Ea a rămas însă lângă el, foarte devotată, şi l-a iertat de fiecare dată. În ultima vreme, însă, Florin devenise cu totul alt om. Renunţase complet la alcool şi îşi schimbase şi alimentaţia, alegând să nu mai consume carne. Devenise şi extrem de religios. Atât el, cât şi Monica deveniseră foarte preocupaţi să trăiască sănătos. Monica era pasionată de psihologie şi ambii erau foarte spirituali. Nişte oameni foarte inteligenţi, respectaţi. La fel erau şi copiii lor”, ne-a detaliat apropiata familiei.

Amintim că astăzi, în jurul orelor 13.30, Florin B. s-a dus la Poliție, după ce ar fi încercat să se sinucidă, și a anunțat că și-a omorât soția și cei doi copii, prin înjunghiere. Tripla crimă ar fi fost comisă azi-noapte, după ce, ieri, bărbatul ar fi fost în vizită la Mănăstirea Șinca.

La această oră, bărbatul este audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov. 

Pentru mai multe informații, CITIȚI ȘI:

BRAŞOV. Triplă crimă – UPDATE! Un bărbat s-a predat la Poliție, afirmând că şi-a omorât soţia şi copiii!!! (FOTO 2-4, de la fața locului)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button