112

Un șofer care a ieșit cu mașina în decor, pe DN 1, ajutat de doi jandarmi brașoveni

Un șofer care a ieșit cu mașina în decor, astăzi, pe DN 1, a fost ajutat de doi jandarmi brașoveni care treceau prin zonă.

„În această dimineață, colegii noștri – plutonier adjutant MANILIUC Claudiu și sergent major USTUROI Ovidiu – au acționat pentru ajutorarea unui conducător auto implicat într-un eveniment rutier.


Aflați pe DN 1, în zona Dealului Perșani, jandarmii au observat un autoturism ieșit în afara părții carosabile, în interiorul căruia se afla o persoană, așa că au oprit și s-au îndreptat de urgență către autoturism. Din fericire, conducătorul auto era conștient și cooperant, dar foarte speriat… El a fost sprijinit de colegii noștri să iasă din autoturism și să-și găsească bunurile personale. Jandarmii au rămas alături de acesta pentru a-l sprijini cu ce au fost solicitați până când prezența lor nu a mai fost necesară”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Luiza Dănilă.


„Mesajul de mulțumire primit la adresa de e-mail a Inspectoratului ne face să credem că intervenția jandarmilor a fost una foarte importantă pentru bărbatul implicat în eveniment”, a adăugat sursa citată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
17 zile în urmă

Si ce se lauda? De aia sunt platiti!!!

Back to top button