112

Un șofer care a ieșit cu mașina în decor, pe DN 1, ajutat de doi jandarmi brașoveni

Un șofer care a ieșit cu mașina în decor, astăzi, pe DN 1, a fost ajutat de doi jandarmi brașoveni care treceau prin zonă.

„În această dimineață, colegii noștri – plutonier adjutant MANILIUC Claudiu și sergent major USTUROI Ovidiu – au acționat pentru ajutorarea unui conducător auto implicat într-un eveniment rutier.


Aflați pe DN 1, în zona Dealului Perșani, jandarmii au observat un autoturism ieșit în afara părții carosabile, în interiorul căruia se afla o persoană, așa că au oprit și s-au îndreptat de urgență către autoturism. Din fericire, conducătorul auto era conștient și cooperant, dar foarte speriat… El a fost sprijinit de colegii noștri să iasă din autoturism și să-și găsească bunurile personale. Jandarmii au rămas alături de acesta pentru a-l sprijini cu ce au fost solicitați până când prezența lor nu a mai fost necesară”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Luiza Dănilă.


„Mesajul de mulțumire primit la adresa de e-mail a Inspectoratului ne face să credem că intervenția jandarmilor a fost una foarte importantă pentru bărbatul implicat în eveniment”, a adăugat sursa citată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
3 luni în urmă

Si ce se lauda? De aia sunt platiti!!!

Back to top button