112

Un român a fost ucis tocmai de airbagul care trebuia să îi salveze viața

Un român a fost ucis tocmai de airbagul care trebuia să îi salveze viața. Un român în vârstă de 27 de ani a murit într-un accident minor în Spania, din cauza unei probleme la mașina pe care o conducea, informează presa spaniolă. Tânărul român era șoferul unei mașini implicate într-un accident ușor duminică după-amiază, pe o șosea din jurul orașului Palma de Mallorca, Spania.

În urma impactului, o bucată de metal din sistemul de airbag-uri a fost proiectată spre șofer, secționându-i vena jugulară. Victima a murit din cauza sângerării, după ce a fost lovită în gât de acea bucată de metal. Informația a fost confirmată de Poliția Rutieră din Spania, care a spus că mașina nu mergea atât de repede încât să provoace răni atât de grave.

A fost un accident cum avem alte patru sau cinci pe zi. A fost o defecțiune mecanică fără nicio legătură cu accidentul, ceva extrem de rar. N-am mai auzit niciodată de așa ceva“, a declarat pentru Diario De Mallorca un polițist de circulație rutieră, care a confirmat că bărbatul a murit pentru că a fost lovit de o bucată metalică atunci când airbagul a fost declanșat.

Accidentul a avut loc inițial între două mașini, fără ca cineva să fie rănit. Apoi, cum cele două mașini au rămas pe șosea, a venit o a treia mașină și le-a lovit. Coliziunea nu a cauzat mari daune mașinii, dar a declanșat airbag-ul și a aruncat o bucată de metal care l-a tăiat la gât și l-a ucis pe șofer. Ceilalți doi pasageri au suferit răni minore.

Poliția rutieră din Spania a spus că accidentul nu ar fi trebuit să fie atât de grav.

Este vorba de o consecință a funcționării defectuoase a dispozitivului, care se poate produce, în special dacă are o vechime mare sau dacă a fost reparat anterior”.

Poliția continuă cercetările și așteaptă o examinare tehnică pentru a afla ce s-a întâmplat cu airbag-ul, scrie Digi24.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare