112

Un brașovean și-a agresat concubina, azi-noapte, pe fondul geloziei. De ce este cercetat și pentru furt…

Un brașovean și-a agresat concubina, în miezul nopții, pe fondul geloziei. Agenții din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 4 Poliție efectuează cercetări pentru de „violență în familie”, dar și pentru „furt”.


„Din cercetările efectuate în cauză, a reieșit faptul că, la data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 00.30, pe fondul unei stări de gelozie manifestate de un bărbat, de 43 de ani, din municipiul Brașov, acesta și-ar fi agresat fizic concubina, în timp ce se afla în locuința persoanei vătămate.


În urma completării formularului de evaluare a riscului, dar și a altor probe identificate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că există pericol iminent de violență, astfel că, în conformitate cu prevederile legale, au emis ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile față de bărbatul agresor, prin care acesta este obligat să păstreze o distanță minimă față de peroana pe care ar fi agresat-o. De asemenea, în cadrul audierilor, persoana vătămată a arătat și faptul că telefonui mobil îi lipsește, acesta fiindu-i sustras de către partener”
, au explicat reprezentanții IPJ Brașov.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button