112

Ultima oră. Cinci autovehicule avariate, într-un accident produs în Săcele

Cinci autovehicule au fost avariate într-un accident produs în această dimineață, în Săcele – județul Brașov.

„La acest moment traficul rutier este blocat pe Bulevardul Brașovului, din localitatea Săcele, ca urmare a unui accident de circulație ce a avut loc cu puțin timp în urmă. În accident au fost implicate 2 autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea, alte 3 autovehicule – parcate – au fost avariate.
O persoană a fost suferit leziuni corporale și, la acest moment, beneficiază de sprijin medical.

La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic care efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul. Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă.

Traficul rutier va fi reluat de îndată ce se vor finaliza activitățile de cercetare și îndepărtare a vehiculelor avariate de pe carosabil”, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button