112

Ultima oră. Camion cu lemne, răsturnat pe DN 1, în județul Brașov / Fire electrice au ajuns pe șosea (video)

Un camion încărcat cu lemne s-a răsturnat pe DN 1, în județul Brașov. De asemenea, fire electrice au ajuns pe șosea, în urma accidentului.

„La acest moment traficul rutier este blocat pe DN 1 – localitatea Voila și se deviază pe un drum alternativ, ca urmare a unui accident de circulație soldat cu pagube materiale, ce a avut loc cu puțin timp în urmă.
În accident a fost implicat un autocamion, încărcat cu material lemnos, care s-a răsturnat și din această cauză fire de electricitate au ajuns pe partea carosabilă.


La fața locului au fost direcționați polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș care au semnalizat zona și au întreprins măsuri de securitate în perimetrul vehiculului avariat.
Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să aleagă ruta alternativă de drum indicată, să respecte semnalizarea rutieră adoptată în zonă și să manifeste prudență în condus.


Traficul auto va fi reluat de îndată ce starea de pericol va fi înlăturată și vehiculul cu avarii îndepărtat de pe carosabil”, a informat
purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button