112

Trei tineri au murit într-un accident rutier

Trei tineri au murit, iar alți patru au fost răniți într-un accident rutier produs azi-noapte, în județul Neamț. Tragedia a avut loc în comuna Borca. Două mașini s-au răsturnat în curțile unor case. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje SMURD și de la descarcerare pentru scoaterea victimelor. Până la sosirea salvatorilor, trei persoane au reușit să iasă din mașini, însă pentru trei tineri medicii nu au mai avut ce să facă.


În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau şapte persoane. Conform ISU Neamţ, cele două autoturisme au părăsit partea carosabilă şi s-au răsturnat în curţile a două gospodării.

Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice, au acţionat pentru descarcerarea victimelor. Din păcate, trei persoane (bărbaţi de 17, 18 şi 22 de ani) prezentau semne incompatibile cu viaţa, fiind declarat decesul acestora”, a anunțat ISU.

Alte trei persoane  – două fete de 19 şi 22 de ani şi un băiat de 18 ani – cu multiple traumatisme, au fost preluate de echipajele SAJ şi SMURD şi transportate la spitalul din Târgu-Neamţ şi la UPU Piatra-Neamţ. Un tânăr de 23 de ani a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului, refuzând transportul la spital. Alte două persoane (rude ale victimelor) au suferit atacuri de panică și au fost asistate de echipajele medicale la locul evenimentului, refuzând şi ele transportul la spital.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
vax populi
12 zile în urmă

Bai,coaii bai,da-i bai in gura,bai ! Iesti nibun,bai,ari dija 140 ! Mai merji ? Da,bai,ca-i biemweu ,bai.Mai merji,direct in casa bietului om.Si din nou o spun pentru a Nspea oara: cand are de gand statul criminal roman sa puna la… Citeşte mai mult »

Back to top button