112

Trei intervenții, în câteva ore, pe traseele de bicicletă din Masivul Postăvaru

Trei intervenții au avut loc duminică, pe traseele de bicicletă din Masivul Postăvaru. O a patra persoană s-a rănit în tinpul unei drumeții.

„O zi plină, cu nu mai puțin de patru intervenții.
Astăzi, 26.05.2024, Serviciul Public Local Salvamont Brașov a fost solicitat să intervină în patru cazuri, în care turiștii care practicau activități montane s-au accidentat.


Trei practicanți ai ciclismului montan s-au accidentat în timp ce coborau pe traseele de bicicletă din Masivul Postăvaru. Unul dintre aceștia a fost predat unui echipaj SMURD, iar altul, pentru că starea o impunea, a fost preluat de către un echipaj aero de la Punctul de Operare Aeromedical Brașov.


În cel de-al patrulea caz, o turistă care se plimba în apropierea Cabanei Postăvaru a alunecat, suferind un traumatism de membru inferior, în zona gleznei, aceasta necesitând, la rândul ei, transfer către unitatea spitalicească cu o ambulanță SMURD”, a informat Salvamont Brașov – Poiana Brașov.

Vezi și: Ultima oră. Salvamontiștii brașoveni, intervenție de recuperare în Munții Făgăraș


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Săndel
1 luna în urmă

Mă mir că încă n-a fost nici un incident la multele intersecții dintre traseele de downhill și potecile turistice…

Back to top button