112

Ultima oră. Salvamontiștii brașoveni, intervenție de recuperare în Munții Făgăraș

Salvamontiștii brașoveni intervin la această oră pentru ajutorarea unei persoane rănite, în Munții Făgăraș.

„Acțiune în curs de desfășurare pentru acordarea primului ajutor și recuperarea unei persoane care a suferit un traumatism la nivelul membrului inferior și nu mai poate continua deplasarea. Incidentul a avut loc sub Colțul Bălăceni din Munții Făgăraș. Persoana de sex feminin este însoțită de încă o persoană, care nu are afecțiuni medicale”, a anunțat Salvamont Brașov, în această seară.


Intervin 14 salvatori montani și voluntari din cadrul formațiilor Salvamont Victoria și Salvamont Brașov, parte a Serviciului Public Județean Salvamont – Salvaspeo Brașov. Eforturile echipelor de salvare se concentrează pe acordarea primului ajutor și transportul victimei la baza muntelui pentru investigații medicale suplimentare.


„Operațiunea este coordonată atent pentru a asigura siguranța tuturor celor implicați, având în vedere timpul, terenul dificil și condițiile meteo care pot influența desfășurarea intervenției”, au precizat reprezentanții Salvamont Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 luna în urmă

[…] Vezi și: Ultima oră. Salvamontiștii brașoveni, intervenție de recuperare în Munții Făgăraș […]

Back to top button