112

Tentativă de omor asupra unei prostituate. Femeia, lovită cu un ciocan în cap, în locuința sa

Tentativă de omor…

O prostituată din Iași a fost lovită cu un ciocan în cap de un tânăr care a mers la ea ca și client. Bărbatul de 25 de ani este cercetat pentru tentativă la omor.

„Prin referatul din data de 21.02.2024 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi s-a solicitat arestarea preventivă a inculpatului P.I.C. (în vârstă de 25 ani), cercetat pentru comiterea infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor calificat, prev de art prevăzută de art. 32 alin 1 C.p., raportat la art. 188 alin. (1) C. pen., art 189 alin 1 lit a C.p.

În fapt, s-a reţinut din mijloacele de probă administrate în cauză că în noaptea de 17/18 februarie 2024, după premeditarea şi efectuarea de acte de pregătire a faptei, sub pretextul întreţinerii de relaţii sexuale contra cost cu persoana vătămată C L G, a pătruns in apartamentul acesteia, din municipiul Iaşi, strada Chimiei, iar, in interior, i-a aplicat multiple lovituri in zona capului, cu un obiect contondent (ciocan) cauzându-i un traumatism cranio-cerebral obiectivat prin: contuzii cerebrale, hematom subdural, fracturi craniene multiple cu infundare, plăgi, care necesită 35-40 de zile de ingrijiri medicale pentru vindecare şi care i-au pus în pericol, a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași.

Tânărul a fost audiat ieri în calitate de inculpat, apoi a fost reţinut pentru 24 de ore, începând cu ora 07.45. Pentru identificarea şi prinderea autorului infracţiunii, Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a beneficiat de sprijinul prompt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, a Unităţii Centrale de Analiză a Informaţiilor-Iaşi, a Biroului de Operaţiuni Speciale-Iaşi. El beneficiază de prezumția de nevinovăție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button