112

Tânără din Brașov – căutată de sute de oameni / Update. S-a încheiat acțiunea

Tânără din Brașov – căutată de sute de oameni.

Acțiunea are loc în Pădurea Dumbrava din Sibiu, oraș unde tânăra în vârstă de 25 de ani este studentă. Ea nu a mai putut fi contactată de familie din data de 8 februarie. Căutările au fost extinse după ce anchetatorii au găsit lucruri ale persoanei dispărute printre copaci. La căutări sunt folosiți și câini de urmă, și drone.

Tânără din Brașov – căutată de sute de oameni

„Astăzi, 2 martie, începând cu ora 10,00, poliţiştii sibieni au declanşat o amplă acţiune de căutare a unei tinere, MAURER ANGELIKA CLAUDIA, în vârstă de 25 de ani, studentă în municipiul Sibiu, a cărei dispariţie a fost semnalată la data de 15 februarie, după ce, din data de 8 februarie, tânăra nu a mai putut fi contactată de către rude şi cei apropiaţi. La acţiune participă 150 de lucrători din IPJ Sibiu, Centrul Chinologic «Aurel Greblea» Sibiu, DGASPC Sibiu, Direcția Ocolului Silvic Sibiu, Salvamont Sibiu, SAJ, precum şi peste 200 de voluntari din Asociaţia 4×4 Rescue, Asociaţia Crucea Roşie şi studenti ULBS”, a relatat IPJ Sibiu.

Maurer Angelika Claudia (foto, mai sus) este născută în orașul Rupea, județul Brașov.

Update. S-au încheiat căutările de astăzi. Polițiștii au eliminat posibilitatea ca Angelika Maurer să fie găsită în pădurea de lângă Sibiu. S-au găsit câteva obiecte pe care polițiștii le vor verifica, pentru a vedea dacă aparțin fetei dispărute, dar nici un indiciu clar. Se vor relua căutările pe arii mai extinse, așa cum a informat Turnul Sfatului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
16 zile în urmă

[…] Sibiu, după studenta originară din Brașov (căutată zadarnic în pădurea Dumbrava – vezi aici).A doua dispariție a fost anunțată vineri, 3 martie.Spalațelu Lucia, născută în 19.06.1981, […]

9 zile în urmă

[…] Acestea au început astăzi, la ora 10.00. Acțiunile de căutare ale studentei Maurer Angelika Claudia se desfășoară tot în Pădurea Dumbrava din Sibiu, dar în altă zonă decât în cea verificată zilele trecute – Detalii, AICI. […]

Back to top button