Delicte

Percheziții la suspecți de furt, după un flagrant în toiul nopții, în județul Brașov (foto – video)

Percheziții la suspecți de furt, după un flagrant în toiul nopții, în județul Brașov.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Brașov, împreună cu polițiști din cadrul altor structuri aparținând Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, au pus în aplicare, ieri, 9 mandate de percheziție domiciliară. Descinderile au avut loc la adresele unor suspecți de furt, din municipiul Săcele.

„Cercetările au fost demarate de polițiști, după ce aceștia au fost sesizați la începutul acestei luni prin mai multe reclamații de furt, din societăți, de pe șantiere sau din locuințe aflate în construcție.
Investigațiile au arătat că, faptele sesizate aveau un mod de operare asemănător, practic autorii pătrundeau în incinta imobilelor cu fețele acoperite, unde dezactivau sistemele de alarmă sau schimbau poziția camerelor de supraveghere, astfel încât acestea să nu surprindă acțiunile infracționale.
Pentru că activitatea persoanelor a fost documentată, în data de 25.02.2023, în jurul orei 01.30 dimineața, polițiștii au reușit prinderea acestora în flagrant, găsindu-se asupra lor bunuri care ar fi fost sustrase dintr-un imobil, din localitatea Hărman.
Verificările au continuat și la adresele suspecților, respectiv la domiciliile a 7 bărbați, toți din municipiul Săcele, unde polițiștii, în baza mandatelor de percheziție, au descoperit mai multe scule electrice, aproximativ 250 kg de cupru, care provenea din cabluri arse, alte bunuri de interes, dar și o sumă de bani”, a detaliat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.

Percheziții la suspecți de furt, după un flagrant…


Totodată, polițiștii au indisponibilizat trei autovehicule, pe care autorii le-ar fi utilizat pentru a transporta obiectele furate.
Cei 7 suspecți au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore. Ei sunt cercetați pentru furt calificat (10 acte materiale). Bărbații au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.
Cele șapte persoane vor fi prezentate judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă.

Articole asemănătoare

Pentru probarea activităților infracționale, acțiunile au beneficiat de sprijinul lucrătorilor din cadrul Direcției de Operațiuni Speciale, Serviciului de Acțiuni Speciale Brașov

De asemenea, pentru perchezițiile desfășurate, activițile au fost sprijinite de jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi – Burebista Brașov și Inspectoratul Județean de Jandarmi Brașov, precum și alte structuri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.
Cercetările sunt de poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Brașov. Dosarul este instrumentat sub coordonarea procurorului de caz.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Remus
1 luna în urmă

Iar Săcele, iar infractori. Nimic nou, fain renume a ajuns să aibă acest oraș! In fata primăriei este un panou pe care stă scris că, oricând esti binevenit în Săcele! Mai mare minciună nu găsești nicăieri.

30 zile în urmă

[…] a mai putut fi contactată de familie din data de 8 februarie. Căutările au fost extinse după ce anchetatorii au găsit lucruri ale persoanei dispărute printre copaci. La căutări sunt folosiți și câini de […]

Back to top button