112

Tânără de 33 de ani, găsită moartă în casă

Tânără de 33 de ani, găsită moartă în casă.

Un bărbat din Bistriţa este cercetat de către poliţişti, fiind principalul suspect în cazul morţii soţiei sale, în vârstă de 33 de ani. Poliţiştii care au intervenit au constatat că şi bărbatul este rănit.

Evenimentele în urma cărora tânăra, care locuia în municipiul Bistriţa, a murit în condiţii care nu au fost elucidate încă, au avut loc sâmbătă, 2 decembrie, scrie News.ro.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Bistriţa au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie este în stare de inconştienţă, în interiorul unui imobil din Bistriţa, existând suspiciunea unui omor. În baza sesizării, s-a format o echipa complexă de cercetare formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi Criminalistic care s-a deplasat la faţa locului, fiind identificat cadavrul unei femei de 33 de ani”, informează Poliţia judeţeană Bistriţa Năsăud.

Conform poliţiştilor, soţul femeii este suspectat că a ucis-o. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost găsit rănit, el având nevoie de îngrijiri medicale.

În acest moment poliţiştii fac cercetări pentru lămurirea stării de fapt, fiind totodată sesizat procurorul din cadrul Parchetului de lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud”, precizează sursa citată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button