112

Tânără dată dispărută, în județul Brașov

Tânără dată dispărută, în județul Brașov!

„Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează verificări pentru identificarea unei persoane dispărute, după ce au fost sesizați astăzi, 28 mai a.c., cu privire la faptul că numita IORDACHE GEORGIANA, în vârstă de 22 de ani, a plecat voluntar de la locuință, situată în orașul Râșnov, în data de 27.05 a.c., fără a reveni până în prezent. 
Acesta are următoarele semnalmente: înăltimea de aproximativ 1.55 m, greutatea de aproximativ 45-50 kg, constituție atletică, păr negru, ochii căprui.
La data plecării, aceasta purta următoarele obiecte vestimentare: geacă de culoare albastră, colanți de culoare negru, adidași de care albastru închis cu alb în partea din spate, fără a avea asupra sa telefon mobil”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Florentina Manolache.


Persoanele care pot furniza informații cu privire la tânăra în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button