112

Tânără agresată de concubin în timpul unei vizite

O tânără de 20 de ani, din județul Brașov, a fost agresată de concubin în timpul unei vizite. Femeia, care locuiește în Codlea, a sesizat Poliția ieri.


„La data de 11 octombrie 2022, polițiștii au fost sesizați de către o tânără, în vârstă de 20 ani, din municipiul Codlea, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei violențe în familie.
Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, la data de 11 octombrie 2022, în jurul orei 16.30, în timp ce se afla în vizită la sora sa, tânăra în cauză ar fi fost agresată fizic de către concubinul său, în vârstă de 28 ani. În continuarea cercetărilor, cadrele de poliție au stabilit faptul că astfel de acte de violență în familie s-ar fi petrecut între cele două persoane și în data de 09 octombrie a.c.”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.


Polițiștii au deschis dosar penal pentru violență în familie. Totodată, au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat. Ordinul de protecție a fost emis după completarea unui formular de risc.


Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button