112

Tânăr salvat din ghearele morții după ce s-a electrocutat înălțând un zmeu. Un angajat SMURD Brașov a primit Emblema de Onoare după acest caz

Un tânăr a fost salvat din ghearele morții, după ce s-a electrocutat în timp ce înălța un zmeu, în județul Mureș. Astăzi, de Ziua Medicinei de Urgență, un angajat al SMURD Brașov, care a contribuit la salvarea tânărului, a primit Emblema de Onoare.

Iată ce a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov:

„În data de 14 aprilie, în localitatea Cristești din Mureș, un incident dramatic a fost prevenit de un echipaj SMURD. Un tânăr a fost la un pas să-și piardă viața din cauza unui zmeu care a atins un fir de înaltă tensiune. Descărcarea electrică a fost foarte puternică, provocându-i tânărului un stop cardio-respirator.


Un echipaj SMURD a fost alertat imediat, aceștia au ajuns rapid la locul evenimentului și au acționat prompt și eficient. Au aplicat manevrele de resuscitare, iar inima tânărului a început iarăși să bată.


Astăzi, mulțumită răspunsului rapid al echipajului SMURD, tânărul se află în viață.
Echipajul format din paramedici mureșeni, și colegul nostru brașovean, plutonier adjutant Andrei Ionuț – cursant formator au demonstrat încă o dată, că promptitudinea și pregătirea sunt extrem de importante în salvarea fiecarei vieți.


Astăzi, de Ziua Medicinei de Urgență, intr-un cadru festiv, în prezența domnului Secretar de Stat, dr. Raed Arafat, la sediul Departamentului pentru Situații de Urgență, colegului nostru i-a fost acordată Emblema de Onoare pentru activitatea remarcabilă desfășurată în cadrul SMURD Brașov”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button