112

Tânăr din județul Brașov, tâlhărit într-un autoturism. Suspecții: un cunoscut de-al său și un condamnat la închisoare

Tânăr din județul Brașov, tâlhărit într-un autoturism. Suspecții, un cunoscut de-al său și un condamnat la închisoare. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Feldioara efectuează cercetări pentru „tâlhărie calificată”.

Tâlhărit într-un autoturism…

„Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, în data de 21.02.2023, în jurul orei 19.40, un tânăr de 20 de ani, în timp ce se afla pe raza localității Sânpetru, a fost abordat de o cunoștință de-a sa, de 19 ani, care se afla într-un autovehicul împreună cu un alt bărbat, de 28 ani.
Cei doi i-au cerut să urce în autovehicul, după care, prin exercitarea de acte de violență, l-ar fi deposedat de mai multe bunuri, inclusiv de o suma considerabilă de bani. În urma activităților investigative desșășurate de polițiști, s-a reușit prinderea celor două persoane bănuite de agresiune, ambele fiind din localitatea Zărnești”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Nu mică a fost surpriza polițiștilor când au constatat că pe numele bărbatului de 28 ani era emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Prin urmare, el a fost dus la Penitenciarul Codlea. Acolo își va ispăși pedeapsa, cât va fi cercetat și în prezentul dosar.
Tânărul de 19 ani a fost reținut pentru o perioadă de 24 ore. Ulterior, s-a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Vezi și:

Tâlhărie după o faptă bună făcută într-un mijloc de transport în comun din județul Brașov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 luna în urmă

[…] Vezi și: Tânăr din județul Brașov, tâlhărit într-un autoturism. Suspecții: un cunoscut de-al său și… […]

Back to top button