112

Tânăr din Brașov, ridicat de polițiști de pe aeroport, pentru șantaj și violarea vieții private

Un tânăr din județul Brașov a fost ridicat de polițiști de pe aeroport, pentru șantaj și violarea vieții private. Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale au dispus măsura reținerii tânărului în vârstă de 25 de ani.


Ancheta a început în ianuarie, când polițiștii au fost sesizați de o tânără din municipiul Brașov cu privire la faptul că a primit mai multe apeluri și mesaje prin intermediul unui canal de socializare, prin care i se cerea să îndeplinească anumite acte, pentru a nu fi făcute publice imagini în care aceasta apare în ipostaze intime.
În timp ce polițiștii efectuau verificări, la unitatea de poliție s-a prezentat și o a doua victimă. La fel ca prima, a semnalat faptul că a fost supusă unor acte de șantaj (în cursul anului trecut). Cercetările polițiștilor au condus la același suspect.
Este vorba despre un tânăr de 25 de ani, din comuna Cristian, județul Brașov, aflat în Germania la momentul stabilirii identității acestuia.


„În continuare, organele de cercetare penală au emis un mandat de aducere, iar suspectul a fost oprit pe aeroport, la intrarea în țară, și condus la unitatea de poliție, unde s-a dispus măsura reținerii sale, în dosarul în care se află anchetat.
Cercetările sunt continuate la acest moment de către Biroul de Investigații Criminale – Brașov, sub coordonarea unui procuror de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca persoana să fie prezentată judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere corespunzătoare, iar la finalizarea anchetei să fi dispusă soluția legală”, au explicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
17 zile în urmă

[…] Tânăr din Brașov, ridicat de polițiști de pe aeroport, pentru șantaj și violarea vieții priv… […]

17 zile în urmă

[…] Tânăr din Brașov, ridicat de polițiști de pe aeroport, pentru șantaj și violarea vieții priv… […]

15 zile în urmă

[…] Vezi și: Tânăr din Brașov, ridicat de polițiști de pe aeroport, pentru șantaj și violarea vieții priv… […]

Back to top button