112

Tânăr descoperit mort la câteva ore după ce i-a fost găsită mașina grav avariată

Tânăr descoperit mort, în această dimineață, la câteva ore după ce i-a fost găsită mașina grav avariată. El a murit după ce s-a răsturnat cu autoturismul pe raza localităţii Petreşti, județul Alba.

Azi-noapte, la ora 04.20, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că un autoturism se află, accidentat, într-un şanţ de pe strada 1 Mai din Petreşti. Echipajul mixt, format din poliţist şi jandarm, deplasat la faţa locului, a efectuat verificări, fără a fi identificată vreo victimă sau martori, poliţiştii deplasându-se inclusiv la spital pentru a verifica dacă s-a prezentat vreo persoană, pentru a primi îngrijiri medicale.

În această dimineaţă, în jurul orei 08:00, cadavrul unui tânăr de 20 de ani, din Sebeş, care ar fi condus autoturismul, a fost găsit într-o zonă cu vegetaţie înaltă, la o distanţă de aproximativ 12 metri“, a transmis, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button