112

Tâlhărie într-un complex comercial din Brașov

Tâlhărie…

Agenții din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale efectuează cercetări, cu suspectul în stare de arest preventiv.


„La data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat ar fi sustras produse de pe raftul unei unități comerciale, iar la ieșirea din magazin ar fi agresat fizic un agent de securitate, care încerca să îl oprească.
În scurt timp, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat bărbatul agresiv, care fusese oprit de către agenții de securitate, imediat după incident.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat că la data menționată, în jurul orei 17:00, bărbatul, de 40 de ani, ar fi intrat de mai multe ori în incinta unei farmacii, amplasată într-un complex comercial, din municipiul Brașov, ocazii cu care ar fi sustras produse cosmetice de pe rafturi, plecând fără a achita contravaloarea acestora, estimată la suma de 2000 de lei”, a detaliat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


În continuare, atunci când a încercat să părăsească incinta complexului comercial, fiind interpelat de un agent de securitate, în încercarea de a păstra bunurile și de a-și asigura scăparea, bărbatul ar fi devenit recalcitrant și i-ar fi aplicat lovituri acestuia. În acest context, bărbatul agresiv ar fi fost oprit să părăsească complexul comercial, iar prejudiciul a fost recuperat și predat unității păgubite“, a adăugat sursa citată.


Bărbatul a fost reținut și introdus în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov, pentru 24 de ore.
Ulterior, ieri, s-a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru o perioadă de 30 de zile.
Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare