112

Suspect reținut pentru crimă în curtea unei biserici

Suspect reținut…

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost reținut, astăzi, fiind principalul suspect în cazul unei crime comise în curtea unei biserici din Sibiu, în noaptea de vineri spre sâmbătă. Atacatorul ar fi fost deranjat că victima, un bărbat de 40 de ani, i-ar fi vorbit partenerei sale. Bărbatul de 40 de ani a fost omorât în bătaie. Suspectul este din jud. Vâlcea și locuiește fără forme legale în municipiul Sibiu, conform presei centrale.

Bărbatul de 40 de ani era pe o bancă, cu mai mulți prieteni, când un cuplu a trecut prin zonă, iar el i-ar fi spus ceva tinerei, enervându-l pe iubitul ei, care ar fi luat o bâtă din mașină și ar fi început să-l lovească. Atacatorul ar fi dat și în prietenii bărbatului de 40 de ani.


„Nu știu ce i-a zis. A plecat la mașină, a venit cu bâta. Eram prieteni buni, de 6-7 ani mă cunosc cu el și ne-a luat pe toți și am luat-o la fugă, ce să mai stau”, a spus un martor, potrivit Pro Tv. „Am fost pe bancă și a venit ăla și mi-a dat și mie. Am căzut jos. Nu îl cunosc”, susține un alt martor. Niciunul dintre ei nu a cerut ajutor.


Câteva ore mai târziu, un trecător l-a observat pe bărbatul de 40 de ani căzut lângă bancă și a sunat la 112, dar nu a mai putut fi salvat.
„În urma examinării trupului bărbatului s-a conturat suspiciunea rezonabilă că decesul ar fi survenit ca urmare a comiterii unei fapte cu violență”, a informat Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button