112

Șoseaua de centură a Capitalei, BLOCATĂ! Transportatorii protestează față de scumpirea RCA

 

Zeci de autocamioane merg cu viteză redusă pe șoseaua de centură a Capitalei, în semn de protest față de scumpirea RCA. Un alt protest al transportatorilor, la nivel național, este anunțat pentru 14 – 15 septembrie.

Preşedintele Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR), Vasile Ştefănescu, a declarat că autovehiculele de marfă circulă cu viteză redusă între orele 10.00 -12.00, pe toate şoselele de centură din ţară, în semn de avertisment faţă de scumpirea RCA, notează Mediafax.

COTAR invită toţi transportatorii, indiferent de forma de activitate, taxi, transport marfă sau călători, să facă front comun în vederea declanşării unui protest naţional, în data de 14-15 septembrie 2016, prin oprirea totală a activităţii”, se arată într-un comunicat de presă al Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button