112

Șofer mort după impactul dintre o cisternă și un camion / Ambele au luat foc / Trafic oprit

Șofer mort după impactul dintre o cisternă și un camion… Ambele autovehicule de mare tonaj au luat foc.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, pe DNCB (Centura București), la kilometrul 44, între localitățile Jilava și Măgurele, județul Ilfov, s-a produs o coliziune între o autocisternă încărcată cu mălai și un autocamion încărcat cu fier, în urma impactului producându-se un incendiu.

Incidentul s-a soldat cu decesul unuia dintre conducătorii auto și cu rănirea celuilalt. Traficul este oprit pe DNCB, fiind deviat de polițiști pe rute alternative.Se estimează reluarea circulației pe Centura București după ora 13.00.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs ca urmare a unui accident rutier de pe Șoseaua de Centură între un TIR și o cisternă. Alertate 5 autospeciale de stingere cu apa și spumă, echipajul special de Salvatori, o autospecială de descarcerare, echipajul CBRN și o ambulanță SMURD și un echipaj SABIF.

Autovehiculele implicate în accidentul rutier ard în totalitate, în acest moment se lucrează la localizarea incendiului. Până în acest moment nu avem informații privind conținutul transportului. Traficul în zonă este restricționat. Intervenția este în desfășurare”, a transmis ISU, inițial.

Până în acest moment au fost identificate două victime: o victimă conștientă care va fi transportată la spital, iar cea de-a două găsită decedată. Din informațiile preliminare cisternă transporta furaje, iar TIR-ul deșeuri metalice”, au mai informat reprezentanții ISU.

Update:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează (n.r. ora 18.00) că traficul a fost reluat pe ambele sensuri pe DNCB (Centura București), după degajarea suprafeței carosabile de urmele accidentului urmat de incendiu, în care au fost implicate o autocisternă și un autocamion, produs între localitățile Jilava și Măgurele, județul Ilfov. Incidentul s-a soldat cu decesul unuia dintre conducătorii auto și cu rănirea gravă a celuilalt.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button