112

Șocant! Tânăr cântăreț de muzică populară, găsit mort în casă

Șocant! Tânăr cântăreț de muzică populară, găsit mort în casă…

Cântărețul de muzică populară Mihai Leric, cunoscut ca Mile Povan, a fost găsit mort în locuința sa din municipiul Arad, la câteva ore după externarea din spital. Artistul avea 32 de ani. Potrivit presei locale, fratele său s-a temut că i s-a făcut rău în locuință, cum nu mai răspundea, motiv pentru care a luat decizia de a fi spartă ușa. Din nefericire, cele mai întunecate gânduri s-au adeverit, artistul fiind găsit fără suflare.

„Mile nu răspundea la telefon, iar mașina era parcată în fața blocului. Așa și-au dat seama că s-a întâmplat ceva rău. Am înțeles că fratele lui a luat hotărârea să spargă ușa să vadă dacă nu este în casă”, au declarat vecinii lui, la Glasul Aradului.

Potrivit ultimelor informații, Mile Povan ar fi fost externat la cerere, cu toate că medicii au insistat să-l mai țină internat. Cauza decesului ar fi o intoxicație cu medicamente.
La ora 17:17, pompierii arădeni au fost solicitați să deblocheze ușa de la apartamentul artistului, însă era deja prea târziu pentru a-i salva viața, victima decedată prezenta rigiditate cadaverică, potrivit specialarad.ro.

Prietenii și colegii lui Mile Povan au fost șocați de vestea că acesta a murit și și-au exprimat regretul.
„O veste atât de tristă, nu îmi vine să cred! Un bun prieten și coleg talentat, prea repede ai plecat de lângă noi, nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să te odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate!”, a scris un apropiat, pe Facebook.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button