112

ȘOCANT! Omorât la comandă, pentru că stătea în calea relației de dragoste dintre soția și verișoara lui

  • crima_3.jpg

Un bărbat din județul Bihor a fost ucis cu mai multe lovituri de cuțit și de topor, apoi a fost îngropat la marginea orașului Valea lui Mihai, deoarece… stătea în calea relației de dragoste dintre soția și verișoara lui, conform anchetatorilor.

Crima ar fi fost plănuită de soția lui, V.T.K. (41 de ani), și de verișoara lui, R.A. (37 de ani), care, potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, aveau o relație amoroasă de 3-4 ani și nu mai voiau sa fie „deranjate” de victimă, care insista să întrețină relații sexuale cu partenera lui.

Astfel, cele două ar fi apelat la un al treilea inculpat din dosar – N.I. (49 de ani), pentru a-l ucide pe V.I..
Verișoara victimei a fost cea care i-a promis lui N.I. 40.000 de lei, dacă săvârșește omorul, potrivit datelor făcute publice de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

„În baza înțelegerii dintre cei trei inculpați, în seara zilei de 18.12.2021, în jurul orei 22.00, inculpata R.A. a ademenit victima pe un drum lăturalnic situat în apropierea localității Barantău, unde inculpatul N.I. a aplicat victimei lovituri cu un topor în zona capului și ambii inculpați N.I. și R.A. au aplicat victimei lovituri cu cuțitul în zona pieptului și abdomenului, lovituri (3 lovituri de topor și 10 lovituri de cuțit) care au condus la decesul victimei. Ulterior, inculpații R.A. și N.I. au transportat cadavrul victimei cu autoturismul inculpatei R.A. pe un câmp, în extravilanul orașului Valea lui Mihai, în apropierea fostei cariere de nisip, situată în zona nord-vestică a orașului, unde l-au îngropat”, se arată într-un comunicat remis astăzi de Parchet.

Anchetatorii au finalizat urmărirea penală și au dispus trimiterea în judecată pentru omor calificat a celor trei inculpați, aflați în arest preventiv.

Articole asemănătoare

Dosarul a fost trimis, pentru soluționare, la Tribunalul Bihor.

Precizăm că trimiterea în judecată nu înfrânge principiul prezumției de nevinovăție.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button