112

Scandal, azi-noapte, într-o locuință din municipiul Brașov

Scandal, azi-noapte, într-o locuință din municipiul Brașov.

Polițiștii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Braşov efectuează cercetări în caz. Ei au fost sesizați în jurul orei 23.30 cu privire la scandal.
„Cercetările au arătat că, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, un bărbat în vârstă de 57 ani, din municipiul Brașov, și-ar fi agresat fizic concubina în timp ce se aflau la locuință.
Astfel, în conformitate cu prevederile legale și a datelor rezultate în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a stabilit că există pericol iminent, astfel că polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile față de bărbat. Totodată acestuia i s-a stabilit obligația de a nu se apropia de victimă la o distanță de mai puțin de 200 m”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.
Polițiștii au deschis dosar penal pentru „violență în familie”. Cazul este instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.

Și polițiștii de la Secția 1 fac cercetări într-un caz de violență în familie. Intervenția lor a fost solicitată aseară.
„Astfel, în data de 20 februarie 2023, polițiștii au fost sesizați de o femeie, în vârstă de 52 ani, din localitatea Brașov, despre faptul că, în urmă cu patru zile, în jurul orei 19.00, concubinul său, de aceeași vârstă cu aceasta, ar fi agresat-o fizic, aparent fără niciun motiv, în timp ce se aflau în locuința comună”, a informat sursa citată.
Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pentru o perioadă de 5 zile. Bărbatul a fost evacuat din locuinţă.
Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button