112

Săcelean agresiv, denunțat la Poliție de concubina lui

Un săcelean agresiv a fost denunțat la Poliție de concubina lui.


„La data de 17 martie a.c, în jurul orei 19:30 polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Săcele au fost sesizaţi prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că ar fi fost lovită de mai multe ori de concubinul său.


Imediat după primirea sesizării, la fața locului, respectiv un imobil de pe strada Neptun, din municipiul Săcele, s-a deplasat o echipă operativă care a constat că cele sesizate se confirmă. Astfel, din cercetările efectuate a rezultat că în urma unui conflict spontan, femeia ar fi fost agresată fizic, fiind lovită de mai multe ori de bărbatul agresiv”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent șef principal Daniel Zontea.


Polițiștii au constatat că există un risc iminent de violență, motiv pentru care au emis un ordin de protecție provizoriu prin care bărbatului agresiv i-a fost impus să păstreze o distanță de 100 de metri față de persoana vătămată și de locuința acesteia.
 În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea unui procuror din cadul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare