112

Româncă sechestrată în Germania, salvată de polițiști

Româncă sechestrată în Germania, salvată de polițiști!

Femeia de 31 de ani era ținută împotriva voinţei sale, într-un imobil din Germania, fiind ameninţată că, dacă nu remite 20.000 de euro, va fi vândută sau îi va fi suprimată viaţa.
Polițiștii din Buzău s-au mobilizat pentru salvarea victimei, în urma unei sesizări. Autoritățile au reuşit eliberarea acesteia în condiţii de siguranţă, în urma cererii de asistenţă urgente a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

„La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 17.00, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Buzău au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că nepoata sa, o femeie, de 31 de ani, este ţinută împotriva voinţei sale, într-un imobil din Germania şi este ameninţată că, dacă nu remite 20.000 de euro, va fi vândută sau îi va fi suprimată viaţa.


Imediat după primirea sesizării, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Buzău au informat Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliției Române, în vederea realizării cu operativitate a schimbului de date şi informaţii necesar salvării persoanei în cauză.
În baza datelor furnizate din România, autorităţile germane au efectuat trei percheziţii la imobile din diferite localităţi.


Într-unul din imobilelele percheziţionate, au fost identificate victima şi bărbatul care o sechestra, un cetăţean de origine turcă, de 36 de ani.
Având în vedere că autorităţile judiciare germane au constatat că tânăra prezenta mai multe leziuni, aceasta a fost transportată în vederea acordării asistenţei medicale, ulterior fiind cazată într-un centru de protecţie împotriva violenţei”
, se arată într-un comunicat al Poliției Române.


Agresorul a fost reţinut, urmând a fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare