112

Româncă moartă într-un accident în Italia! Luase bilet să vină acasă

  • article_436548_1.jpg
 

O româncă aflată la muncă în Italia și-a pierdut viața într-un accident de mașină, cu puțin timp înainte de a se întorce acasă. Femeia, angajată ca îngrijitoare, a murit după ce a fost lovită de o mașină, în timp ce traversa strada cu o prietenă, și ea rănită în accident. Victima în vârstă de 60 de ani, din Râmnicu Sărat, a fost aruncată câțiva metri în față de către mașina marca Ford Focus. Din primele cercetări, românca traversa strada printr-un loc nepermis. Tragedia a avut loc în orașul Piacenza.

Potrivit presei centrale, M.S. lucra de vreo 15 ani în străinătate și tocmai își programase venirea în țară, în concediu. „Era plecată de acasă și își luase bilet de avion să vină în România. Voia niște zile în care să uite de toate zbaterile și chinurile vieții, alaturi de fiica sa în căsuța pe care abia o construise”, potrivit fratelui victimei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button