112

Rapper condamnat pentru crimă

Un rapper din Franța a fost condamnat pentru crimă. Regele afro-trapului MHD, al cărui nume real este Mohamed Sylla, a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru uciderea unui tânăr de 23 de ani în timpul unei încăierări, în vara anului 2018, la Paris.


Alţi cinci dintre inculpați au fost condamnaţi la pedepse cuprinse între 10 şi 18 ani de închisoare. Alţi trei bărbaţi au fost achitaţi.
Acuzarea şi apărarea au la dispoziţie 10 zile pentru a depune recurs.
În noaptea de 5 spre 6 iulie 2018, Loïk K., un tânăr de 23 de ani din cartierul de locuinţe Grange-aux-Belles, a fost călcat de un Mercedes aparţinând lui Mohamed Sylla, apoi bătut şi înjunghiat până la moarte de zece indivizi cu cagule. Maşina a fost găsită incendiată într-o parcare a doua zi. 


Rapperul de 29 de ani a negat implicarea, un locuitor din zonă a filmat incidentul din vara anului 2018 de la fereastra sa, iar maşina a fost rapid identificată ca aparţinând MHD.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button