112

Posibilă toxiinfecție alimentară în rândul unor copii veniți în tabără în județul Brașov

Posibilă toxiinfecție alimentară în rândul unor copii veniți în tabără în județul Brașov. Copiii (în jur de 40) erau cazați de mai multe zile la o pensiune din localitatea Săcele, de unde au mers în excursii în împrejurimi.

Aseară, unii dintre ei au început să se simtă rău, fiind transportați la spital. Ar fi vorba despre o toxiinfecție alimentară. Nu este, însă, cert dacă li s-a făcut rău de la mâncarea primită la pensiune sau de la gustările de peste zi, când au fost la Sighișoara (jud. Mureș) ori chiar din altă cauză.

În orice caz, Direcția de Sănătate Publică Brașov a făcut control la pensiunea din Săcele și a dispus închiderea temporară a acesteia, precum și aplicarea unei amenzi de 10.000 de lei, potrivit informațiilor obținute de jurnaliștii PRO TV.

Rămâne ca analizele de laborator să lămurească dacă problemele medicale au apărut sau nu de la mâncarea servită la această unitate turistică.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button